Wij zijn het
Bedrijfsadvieskantoor

Een dreigend faillissement geeft zorgen. Elk probleem vraagt om een specifieke aanpak. Bedrijfsadvieskantoor werkt landelijk voor directeuren en ondernemers die worstelen met de bedrijfsvoering. Het managen van een financiële crisis is altijd maatwerk voor ons kantoor. De medewerkers van Bedrijfsadvieskantoor brengen rust op een moment dat er chaos heerst. Zij staan u bij om overzicht te brengen en met u op zoek te gaan naar oplossingen. Elk probleem kan opgelost worden. Het weer gezond maken van een organisatie als het kan. Sanering als het moet. En het netjes afhandelen van het faillissement op het moment dat dit de enige oplossing is. Bedrijfsadvieskantoor is opgericht door Klaas Hogenhout.

LinkedIn E-mail
Klaas Hogenhout Directeur
Sluiten

Klaas Hogenhout

Mijn naam is Klaas Hogenhout, directeur van Bedrijfsadvieskantoor. Als gedreven ondernemer met heel veel jaren aan ervaring, kijk ik altijd naar oplossingen. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat we mensen zien groeien en echt al hun problemen uit handen kunnen nemen. Ik geloof in mijn collega´s en in onze klanten en ik vind het belangrijk dat de klant vertrouwen heeft in ons. Wilt u ons of mij beter leren kennen? Maak dan een afspraak! 

LinkedIn E-mail
Ellen van Keulen Juridisch medewerker
Sluiten

Ellen van Keulen 

Mijn naam is Ellen van Keulen en ik kan wel zeggen dat ik van mijn passie mijn werk gemaakt heb. Ik houd er van om mensen te helpen en hun problemen op te lossen. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen opbloeien en genieten van hun leven, na jarenlang onder bewind te hebben gestaan en geen controle meer te hebben gehad over hun eigen zaken. Het leven weer teruggeven doen wij door middel van alle schulden in kaart brengen, een dossier op te bouwen en deze op te lossen. Het persoonlijk contact met de klant maakt het voor mij nog leuker. Het stopt niet nadat alles is opgelost. Wij helpen mensen daarna verder, zodat ze niet weer terugvallen. Mocht u dit ook graag willen, wees dan niet bang om contact met ons op te nemen. De eerste stap is het moeilijkste, maar het is het zeker waard! 

LinkedIn E-mail
Stephan Verhagen Financiële administratie
Sluiten

Stephan Verhagen 

Mijn naam is Stephan Verhagen. Ik werk al een lange tijd bij Bedrijfsadvieskantoor als een ervaren financieel administrateur. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik de ins- en outs weet van het vak. De afgelopen jaren heb ik met veel werkplezier de administratie mogen doen voor veel van onze klanten. Ik houd ervan om cijfermatig te werk te gaan en ik neem daarom graag uw administratie ook uit handen! 

LinkedIn E-mail
Britt Buiskool Juridisch medewerker
Sluiten

Britt Buiskool

Mijn naam is Britt Buiskool en ik ben sinds kort werkzaam bij Bedrijfsadvieskantoor onder de functie Juridisch Medewerker. Ik heb altijd al graag mensen willen helpen met de hobbels op hun pad. Deze functie is dan ook iets waar ik veel voldoening uit haal. Tijdens mijn werkzaamheden doe ik mijn best om een ieder zijn of haar schulden weg te saneren. Bij Bedrijfsadvieskantoor doen wij ons best om u zoveel mogelijk te ontlasten en zorgen wij voor licht aan het eind van de tunnel. Graag verwelkom ik u binnenkort bij ons op kantoor. 

LinkedIn E-mail
Maureen Knol Office medewerker
Sluiten

Maureen Knol 

Mijn naam is Maureen Knol en ik werk al een aantal jaren bij Bedrijfsadvieskantoor. Ik zorg voor wat office werkzaamheden, onder andere schoonmaakwerkzaamheden. Ik zorg er graag voor dat het kantoor netjes en schoon is, zodat we de klanten een warm welkom geven. 

Wat wij doen

De medewerkers van Bedrijfsadvieskantoor brengen rust op een moment dat er chaos heerst. Zij staan u bij om overzicht te brengen en met u op zoek te gaan naar oplossingen. Elk probleem kan opgelost worden.

Faillissement voorkomen

Bedrijfsadvieskantoor is een landelijk werkend bureau met expertise in het weer gezond maken van ondernemingen. Wij komen persoonlijk langs, luisteren naar uw verhaal, geven advies en bieden oplossingen aan om een faillissement te voorkomen.

Lees meer

Coaching ondernemer/directie

Bedrijfsadvieskantoor begeleidt bedrijven die het moeilijk hebben. Met de sanering of het regelen van het faillissement. Daarnaast biedt zij expertise om ondernemers te coachen.

Lees meer

Reorganiseren/saneren

Alle ondernemers hebben meer of minder last van de crisis. Vanuit de Belastingdienst, de banken en uw leveranciers wordt er doorgaans begrip opgebracht voor het feit dat uw liquiditeitspositie daaronder lijdt. Door in zee te gaan met Bedrijfsadvieskantoor, om de financiële zaken op orde te krijgen, geeft u dan ook een positief signaal af.

Lees meer

Administratie

Wist u dat u voor uw administratie ook bij Bedrijfsadvieskantoor aan het juiste adres bent? Wij bieden ook ontzorgpakketten aan middels een abonnement. Hiermee nemen wij een stukje zorg uit uw handen, zodat u zich volledig kunt richten op datgeen waar u goed in bent.

Conflictbemiddeling

U kunt ons vragen voor conflictbemiddeling, bijvoorbeeld bij huurconflicten, arbeidsconflicten etc. Wanneer u kies voor conflictbemiddeling bij Bedrijfsadvieskantoor, voorkomt dat zeer hoge advocaatskosten. Mocht later blijken dat het toch via de Rechtbank moet gaan, dan kunnen wij ook deze belangen voor u behartigen. Wij werken met verschillende partners binnen ons kantoor, zoals advocatenkantoren. Voor elk conflict waar een specialist aan te pas moet komen, hebben wij onze contacten binnen het netwerk.