Bedrijfsadvieskantoor begeleidt bedrijven die het moeilijk hebben. Met de sanering of het regelen van het faillissement. Daarnaast biedt zij expertise om ondernemers te coachen.

Op zoek naar coaching voor ondernemer/directie?

Heeft u als ondernemer iemand waarmee u regelmatig op gelijkwaardig niveau kunt sparren? Drukte zorgt er vaak voor dat ondernemers altijd maar doorgaan. Ook in het weekend is er geen tijd om stil te staan bij ‘hoe gaat het nu eigenlijk echt’. Eens een pas-op-de-plaats maken en kritisch kijken naar het nu én de gewenste toekomst, krijgen doorgaans te weinig tijd. Past de bestaande strategie nog bij uw bedrijfsvoering wanneer nieuwe marktontwikkelingen zich aandienen? Is het verdienmodel toe aan herziening? Is het tijd voor productontwikkeling, nadenken over duurzaamheid of innovatie van interne processen?

Wellicht brengt dit herkenning bij u teweeg. Wilt u eens sparren met een ervaren ondernemer die alle bedrijfsprocessen kent? Klaas Hogenhout van Bedrijfsadvieskantoor is dan een goede keuze. Met hem bespreekt u uw specifieke businesscase. Hij coacht u en samen bepaalt u wat de juiste stappen zijn om in de toekomst verder te kunnen groeien.

Wij coachen u graag om u en uw bedrijf mee te nemen naar een succesvolle bedrijfsvoering.